Our Company Background

Let's grow together! Learn more about us and why we are the right choice for you.

LETS BEAUTY WITH ENVEE

SAVE YOUR SKIN

“Eh,dulu bukan kusam ke sekarang kenapa
semakin bersinar-sinar? Jangan ditanya kenapa awak. Kisah lama perlu ditutup
rapar-rapat,simpan rapi dengan kemas. Now,masa untuk berubah. Zaman sudah
berubah,kita pun kena berubah juga !

Kulit kusam , kesan sunkissed , parut
jerawat semua boleh hilang . Jangan risau dah , konpem kulit lebih sihat dengan
selamat. Tampil yakin dengan cantik secara sihat , say NO to krim timbang kilo
dan kosmetik yang merbahaya ! Best kan ? Kecantikan dengan wanita tidak boleh
dipisahkan. Wanita itu lambang kecantikan tau! Jadi haruslah tampil cantik
dengan keyakinan yang tinggi. Pernah alami masalah ni?

.......kulit
kusam akibat mekap seharian , bangun pagi kulit berminyak , kulit cepat sunburn
bila berjemur,parut jerawat sukar hilang! OH NO!!! Mimpi ngeri bagi wanita bila
simptom macam ni berlaku. Pening mak jemah rasa! STRESS, nak terjun dalam laut
je!!!!!!.........

Normal bagi wanita bermekap seharian
terutama wanita bekerjaya. Wajah adalah aset paling penting dalam meyakinkan
pelanggan kita dan diri kita sendiri. Nak tak nak kena ada juga loose powder dalam
poket supaya muka dapat bernafas dengan sempurna! Bohong lah bila wanita kata
tak nak cantik , tak perlukan pencuci muka atau mekap!

Pengalaman
sendiri bila pakai je mekap pada waktu pagi, petang mesti hilang dibawa angin
lalu. Muka kembali pucat dan kusam. SEDIH! Pelanggan tengok pun boleh lari . Jenuh
fikir produk apa yang boleh kembalikan kulit segar , bersih dan sihat. Pernah
melabur RM500-RM700 untuk produk muka, tapi kesan yang sangat menghampakan.
Kulit jadi lebih terukkkkkkkk lagi adalah! KECEWA!

Mula usha produk di online tapi perasaan
takut mula timbul bila lambakan produk timbang kilo di pasaran. Akhirnya jatuh
hati pada satu loose powder yang awesome! Loose powder  organik yang mampu merawat masalah kulit
secara SELAMAT dan HIGH CLASS! Produk yang mampu buatkan wajah anda mulus ,
cerah , segar , berseri dan sihat.

Produk yang ringkas dan mudah saja
penggunaannya. Inilah loose powder yang dicari - cari kaum ibu bekerjaya di
luar sana dan suri rumah! Memang tak sempat nak belek muka dengan lambakan
kerja di ofis dan rumah. Memang kelam-kabut jadinya dengan anak kecil lagi .
Dan kerana itulah produk ini diwujudkan founder , Mdm Qyra!!!

Hasil gabungan mantap 7 bahan organik
seperti certified organic arrow root powder , natural moroccan clay , koalin
clay , titanium dioxide , spearmint , lemon essential oil , australian pink
clay mampu menjadikan wajah anda berseri dan jelita dengan SELAMAT . Mudah
sangat nak apply pada wajah . Dah tak perlu risau kulit kusam atau sunburn,nak
pergi mana-mana rasa yakin je . Baru konpiden uolls! Sibuk pun sempat
mecantikkan diri.

LOOSE
POWDER ORGANIK ENVEE

Memperkenalkan ByeByePore Loose Powder
Organic . Dimana bedak ni sudah memadai untuk menjadikan wajah anda lebih
cantik,mulus,bersih dan segar .

LOOSE
POWDER

LOOSE POWDER ENVEE  dihasilkan secara “Organic” dan
“Handmade”  ,
Bebas carcinogens, talc, dan bahan merbahaya. Bahan organik mengecutkan jerawat
, mencerahkan kulit wajah , merawat kulit kusam , ada UV protection SPF 20 ,Translucent
finishing (sesuai untuk semua jenis warna kulit)

MANFAAT
BAHAN ORGANIK

............Zaman
nenek moyang kita dulu mana ada produk skincare , supplemen ,  makeup semua ni. Spa , injection vitamin C
lagilah tiada! Jadi bagaimana mereka menjaga kulit wajah? Yes , semestinya
menggunakan bahan semulajadi untuk menjaga wajah . Tanaman sayuran dan buahan
memang ditanam sekitar rumah mereka. Bukan untuk makan sahaja tapi pelbagai
kegunaan. Wanita dan kecantikan berpisah tiada,betul?!..............

CERTIFIED
ORGANIC ARROWROOT POWDER

Serbuk arrowroot adalah serbuk akar serbuk semula jadi yang berwarna putih dan
sangat ringan. Apabila ditambah dalam pembuatan kosmetik, serbuk tumbuhan ini
bertindak sebagai pelembap & pemekaat serta pelembap yang membantu
menembusi kulit. Apabila ditambah kepada serbuk debu, ia memberikan ciri-ciri
"menyerap" yang sangat baik.

Arrowroot digunakan sebagai alternatif
semula jadi untuk "talc", kerana talc boleh mengandungi asbestos.
Arrowroot mempunyai "rasa" yang serupa dengan tepung jagung, dan
boleh dicampur dengan herba serbuk lain untuk menghasilkan serbuk yang menarik
yang berasa seperti sutera pada kulit anda.

NATURAL
MOROCCAN CLAY

Inilah sebabnya kenapa kami memilih
Natural Moroccan Clay , kerana ianya sesuai untuk kulit yang jenis sensitif . Kulit
sensitif yang memerlukan detoksifikasi untuk menghilangkan kekotoran dan
memerlukan saiz liang yang lebih kecil dan nada kulit yang lebih ketat.
Penyelesaian: Natural Moroccan Clay adalah tanah liat serbuk asli yang sangat
menyerap dan mudah dicampurkan dengan air dan produk pelembab yang lain. Ia
berfungsi sebagai pembersih wajah yang sangat baik , terutama untuk individu
yang mempunyai kulit sensitif.

KAOLIN
CLAY

Kaolin adalah mineral tanah liat yang
semulajadi . Ia nya digunakan dalam kosmetik kerana bersifat menyerap. Ciri –
ciri penyerapan menjadikannya sesuai untuk kulit berminyak.

Antara kelebihan koalin ialah dapat
mengurangkan minyak , membersihkan dan menanggalkan sel – sel kulit mati
dipermukaan kulit. Selain itu , ianya dapat merawat keradangan kulit.

Koalin juga boleh digunakan untuk kulit
sensitif.

TITANIUM
DIOXIDE

Titanium dioksida adalah bahan mineral
dari dalam bumi digunakan sebagai penebalan, pelunturan, pelincir, dan
pelindung matahari dalam kosmetik. Ia melindungi kulit dari radiasi UVA dan UVB
dan tidak berisiko untuk sensisitivi dan pemekaan kulit. Titanium dioksida
biasanya mikronized dan dilapisi untuk digunakan dalam produk kosmetik.

Zarah kasar atau halus titanium dioksida
adalah selamat dan berkesan untuk memesongkan dan menyerap cahaya UV,
melindungi kulit, tetapi pengguna harus mengelak daripada menggunakan produk
dengan pigmen mineral mikronized (micronized mineral pigments) , sama ada dalam
pelindung matahari (sun screen) atau kosmetik .

SPEARMINT
ESSENTIAL OIL

Spearmint
mengandungi vitamin, antioksida, dan nutrien penting. Aromanya hampir sama
dengan peppermint. Ia mengandungi mentol yang kurang daripada peppermint,
tetapi ia kaya dengan limonene, dihydrocarvone, dan cineol. Ia mempunyai rasa
yang lebih manis daripada peppermint.

Sebab itu bila
anda pakai Loose Powder kami , anda akan berasa sejuk dan nyaman.

LEMON
ESSENTIAL OIL

Lemon yang kaya dengan vitamin C mampu
mencegah jerawat dari membiak. Lemon juga boleh mengurangkan parut jerawat yang
ada pada wajah. Kandungan yang terdapat dalam lemon mampu mengeringkan jerawat
di muka dan menghilangkan noda-noda hitam yang ada pada wajah. Sebab itu
kebanyakan produk menggunakan lemon sebagai bahan utama untuk merawat wajah.

AUSTRLIAN
PINK CLAY

Australia Pink Clay boleh digunakan untuk
membersihkan dan menyahtoksik kulit, mengeluarkan sel-sel kulit mati dan
mencipta dan menyegarkan wajah. Ia juga boleh digunakan untuk merawat jerawat
dan masalah kulit yang lain seperti kerosakan kulit akibat matahari. Ia
digunakan secara meluas dalam pembuatan kosmetik.

.............
Bayangkan ketujuh-tujuh bahan hebat ni bergabung , korang rasa? Memang
terbaiklah. Sebab tu kami memilih bahan berkualiti tinggi dan organik supaya
dapat merawat dan mencantikkan dengan selamat. Bebas bahan kimia! Cantik biar
lambat, asal selamat dan berpanjangan. LETS BEAUTY WITH YOUR ENVEE
.............

LEADER & AGENT DIPERLUKAN UNTUK LOOSE POWDER
ORGANIK ENVEE PERTAMA!

X MARGIN TINGGI

XMARKETING TOOLS DISEDIAKAN

X HQ TRAIN

X REWARD ACHIEVEMENT

BERMINAT???